lördag 12 januari 2013

tjat om inget komma inget punkt (inget)

förlåt för att jag har noll inspiration och motivation och därför inte orkar blogga. skriver korta texter som anteckningar på mobilen, istället för att göra något riktigt.

idag ska jag bara återhämta mig från igår (ingen sömn, begravning, sex timmars bilresa, en kväll där ingenting funkade, och gråta sig till sömns), genom att äta salta kulor, plugga och träna på svenskatal, ha panik över gymnasievalet, dricka te, se på friends (börjat om) och full house, kanske fota, och sova.

snart ska jag ta tag i allt. detta året ska ju bli året jag tog tag i allt, blööhlkaöjfas.

och ni vore snällasnällasnällast om ni ville skriva något fint till mig så jag får le lite. typ era drömmar, eller vad ni gjort än så länge i år. era tankar om året. något fint ni hört eller sett. VAD SOM HELST. blir glad för minsta lilla.

/värmekram

19 kommentarer:

 1. Känner igen mig i det där. Jag har inte heller så mycket att säga just nu, men jag har tålamod.

  Idag så steg jag upp tidigt, trots att det är lördag. Packade en väska och åkte till en plats som jag tycker mycket om, utmanade mig själv och gjorde det som jag mår bra av.

  Snart ska jag vidare, och just exakt nu tillåter jag mig att andas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, vad fint. låter som en perfekt lördagsutflykt.

   och tack, det var precis den formuleringen jag letar efter (för att intala mig att det är okej att inte göra så mycket) "just nu tillåter jag mig att andas".

   puss på dig

   Radera
 2. Svar
  1. ammeeeeen duuurråååååå (tack och puss förresten)

   Radera
 3. Vet precis hur du känner, känns som om jag har gråtit mig till sömn varje kväll i flera veckor nu men jag lovar dig att det bli bättre. Bara låt det ta den tid det tar. Läs bra böcker, baka, lär dig massa nya saker. Något roligt som har hänt mig under det nya året är att jag har fått hem alla mina favorit album!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för en himla fin kommentar, gjorde mig glad. tack

   Radera
 4. Jag har drömt om spiral vattenfall och blåvalar vid Island och kanske gått och råkat bli kär, jag har hittat till din blogg och är ju himla glad för det, och köpt en senapsgul, alldeles lovely kofta. Hoppas din dag blir bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh vad mysigt, vattenfall och blåvalar och island är ju alla tre himla bra saker, aight? åh, tack så mycket, jag är glad att du hittat hit hihih. kram!

   Radera
 5. Det måste finnas dippar för att det sedan ska kunna gå uppåt, hela vägen till månen för din del hoppas jag, du är en sån person man automatisk bara gillar även fast jag inte ens känner dig! Kramkramkraaaaam från lilla staden alingsås

  SvaraRadera
  Svar
  1. alltså, tack du anonyma glädjespridare! önskar dig all lycka i världen också, och skickar big fat hug till alingsås. kramkramkram!

   Radera
 6. Ibland tänker jag att jag ska skriva en lista med allt fint/bra/roligt som jag har i mitt liv. Allt jag äger och allt jag får vara med om. Sen vill jag sätta upp listan på en sliten sovrumsdörr och fylla på den varje dag jag kommer på något nytt. Eller spara den i en anteckningsbok.
  Men det brukar dock sluta med att jag sparar tankarna kring nervtrådarna i min egen hjärna(finns det ens nervtrådar i hjärnan?) och de försvinner bland allt annat. Sak samma. Det jag ville komma till var att det finns så mycket att vara glad för här i livet, även de dagar som det känns tungt. Glöm inte bort det.
  Kram! ps. din presentationstext är fortfarande den mysigaste jag har läst.(tack)

  SvaraRadera
  Svar
  1. men åh, gör det. eller gör som jag gjorde någon gång förra året, skriv ett par om dagen, innan du ska sova. så blir det i en mer lagom dos liksom. eller skriv små lappar och lägg i en burk. (det ska jag göra).
   hela hjärnan är väl fylld av nertrådar tror jag? :S
   åh tack. stor kram!

   Radera
  2. Så är det säkert!:)/mvh tjejen som har bra betyg i no men inte fattar ett smack ändå.

   Radera
  3. haha, du jag är lika förvirrad, och jag har b i alla no-ämnen.. riktigt illa!

   Radera
 7. något roligt som du kanske blir glad av, som jag fick reda på för ett tag sen men inte förstod förrän nu: min pojkvän var jättekär i dig när ni gick i samma klass.
  (när du skrev kommentaren om att ni gick i samma klass så ba förstod jag allting, blev helt wow(!!!)), fniss.

  kramkramkram

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHAHAHAHAHAHA nää vad gulligt. jag minns att han var galen i star wars fram till typ trean. men i fyran hade han och jag och några andra en spökklubb, så jag antar att han blev ballare med tiden haha ;)
   hälsa honom!

   kraaaam på dig

   Radera
 8. undrar om jag ens fick säga det
  JAJA

  SvaraRadera
 9. Åh, ungefär en sån där lista har jag. Över vackra saker, sånt jag blir glad av. Den har 55 punkter och jag blir helt jävla glad bara av att läsa den.
  För övrigt kan jag berätta något knasigt som en lärare sa i veckan, nämligen att bara för att folk i boken vi läste svor så skulle vi inte gå hem och säga "Hey dad, can you pass me the fucking potatoes?"
  Vår engelskalärare är lite skum.

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, fiiiiint! älskar listor.
   haha what? låter dock som något vår förra engelskalärare kunde sagt också..

   Radera

skriv nåt fint så blir jag sockerdrickeglad