måndag 18 februari 2013

you'll say: did they love you or what? and i'll say: they love what i do. the only one who really loves me is you

har varit tomt här ett litet tag pga extremt sjuk. började med 40 graders feber i fredags, och nu har feber visserligen gått ner men jag har så ont i halsen så jag seriöst får panik, kan inte prata, svälja, äta, andas, hosta, blåsa, kan inte ens öppna munnen utan CRAZY PAIN folks. blööööh
under dessa dagar har jag:
- sovit
- läst
- fått kläder som jag beställt från asos
- tittat på massa tv-serier
- ätit

hade egentligen massa inplanerat under lovet men nänä. förlåt för att jag är värsta tjurig men ja. hade varit asbäst om ni kunde pigga upp mig lite, berätta vad ni har gjort/ska göra på lovet. eller något annat peppande, kanske? hade gjort min dag.

puss

10 kommentarer:

 1. Krya på dig söta Emilia! Tycker om din blogg :3 maybe this might cheer you up:

  http://www.youtube.com/watch?v=45p1kvDJ-K0

  Kramkalas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHAHAHAHA åh tack för juttanklippet, helt underbart ju! och tacktack. och KRAM

   Radera
 2. jag spenderar min sportlovsvecka i en fjällstuga och dricker koppar med varmchoklad och massa vispgrädde, rullar runt i snö och sjunker ner i snön ända upp till låren och blir kall och skrattar så att jag viker mig och mår himla fint. Hoppas du mår bättre snart, för på sportlovet vill man ju inte vara sjuk. Om jag var du skulle jag flytta fram mina sportlovsäventyr till en grå skolvecka, det skulle kanske göra den lite färggrannare? kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. men åååh, vad himlahimla fint det låter. önskar jag var där, åhåh. hoppas resten av dina vecka fortsätter i samma fina stil. kram!

   Radera
 3. Åh, krya på dig! Jag vet hur det känns, hade körtelfeber när jag var liten... Kom ihåg att dricka, mycket! Typ isglass är också jättebra :D

  //Mathilda

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, isglass låter ju helt ok, no worries det kan jag testa.. tack så mycket, du!

   Radera
 4. men åh herregud vilken fin bild.

  SvaraRadera

skriv nåt fint så blir jag sockerdrickeglad