tisdag 19 mars 2013

om vardagsbrus och drömmar

förlåt att jag bara har tråkiga bilder att visa. har ganska lite inspiration och motivation till allt just nu. vad jag gör är att lyssna på musik på väldigt hög volym och drömma om att resa och leva och bli kär och vara fri och uppleva saker. och så tittar jag på tv-serier och däremellan är jag i skolan och är lagom social. vardagsbrus alltså.

är som sagt väldigt inne på drömmar just nu. jag liksom samlar på drömmar. framtidsdrömmar. (kanske gör jag ett ordentligt inlägg med mina drömmar också. vi får se). vill ni får ni hemskt gärna berätta vad ni drömmer om. hemskt gärna. vad du drömmer du om?

6 kommentarer:

 1. jag drömmer om att en dag flytta till paris. ha en liten finpyntad lägenhet, med en lite sliten svart balkong där jag ska ha utsikt över hela paris. varje kväll ska jag sitta där på balkongen och dricka te och stirra ut över eiffeltornet, då det blinkar i alla möjliga färger. jag ska ha ett jobb på någon fabulös tidning som jag skriver noveller till varje vecka. på min fritid ska jag vandra runt i paris, sitta på fina cafér, gå i spektakulära secondhandaffärer och fota allt jag ser. jag skulle även ha en fin pojke som skulle vara bara min. helst med lockigt blont hår och ett vackert snett leende. det vore nog drömmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh, fy vad fint. det låter verkligen som en helt underbar tillvaro, åååh. hoppas du får uppleva din parisdröm hihi. kram!

   Radera
 2. Drömmer väll om sommar och frihet och lite äventyr och lite kärlek, få sopa undan alla orosmoln och få se lite finheter och sådär.
  Förresten var bilderna inte alls tråkiga, faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. vad himla fint! och tack så mycket hihi.

   Radera
 3. jag vardagsdrömmer om att vara lika fin som alla andra, fast jag vet att jag duger. Och så drömmer jag om att slippa det respektlösa högstadiet, värme och att hitta en pojke som tycker om mig för den jag är, och jag honom för den han är. Och sen ska vi leva tillsammans hela livet för att hjärtekross verkar vara så himla himla döjobbigt så det vill jag helst inte gå igenom alls.
  Och (som alltid) så drömmer jag om att vakna upp till en planet utan utseendefixeringar, våld, hat, fiender, elaka ord och död.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ååh, vad fint. vill också hitta den där pojken, håller tummarna för att vi båda gör det snart. och jag håller med dig om det sista, en planet utan all skit liksom. så fint du drömmer, blir helt varm!

   Radera

skriv nåt fint så blir jag sockerdrickeglad