onsdag 8 maj 2013

vykort från aprilbestyr

Det här är bara ett par av sakerna jag hittat på i april, och min första burk med fina-händelser-lappar är nu full (jan-feb-mar-apr). eftersom datorn krånglar saknas det en hel del från vad jag hittat på i slutet av april, men who the hell cares. april när jag var sexton var en fin månad, då det började lukta vår och skolan gick både fantastiskt och förfärligt, och jag hoppade och dansade till grym musik, jag gick på esplanaden två lördagar, hade årets första picknick, årets första glass, fikade ute, hittade ny musik och gjorde modiga saker. gjorde om mitt rum, fick brev, såg solnedgångar och stjärnklara natthimlar, hanna och jag fotade (och det ska ni få se mer av i sinom tid tihi), sov hos ellinor, var på gympaläger, grät lite då och då, och skrattade så himla mycket.

och maj är i full blom och jag är så jävla vårskrikig hela tiden.

körsbärskyss

8 kommentarer:

 1. din blogg är så himla dövacker!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. blir verkligen superglad! åh tacktacktack

   Radera
 2. Älskar din blogg! Så himla fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. amen åh tack! tycker du verkar himla fin också ju

   Radera
 3. Hej!:) Tänkte bara tipsa dig om att jag just kickat igång en tävling på bloggen där du kan vinna produkter ifrån australian bodycare, allt du behöver göra är att lämna en kommentar så är du med! :)
  Förlåt om du inte gillar såna här kommentarer, och ha en fortsatt trevlig dag!:)

  SvaraRadera
 4. nämen åh tack, du är pretty! jag hade ett gammalt diadem/hårband/whatever och sedan köpte jag bara pappersblommor i någon hobbyaffär, som hade ståltråd på sig. sedan fäste jag fast de på diademet! haha vet inte om du förstår med ungefär så! kram! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag fattar! tror jag ska ta och prova, för blomsterkransar kan ju vara det allra vackraste, hihi.

   Radera

skriv nåt fint så blir jag sockerdrickeglad