fredag 16 augusti 2013

rule number four; gotta be lookin' pure


Okej, det börjar kännas lite insane att gymnasiet börjar om mindre än tre dagar. jag är ett litet känslokaos nu, och darrigt hypernervös och skakande övertaggad.

(förresten: med skolan kommer också rutiner, och struktur, och då blir vardagen lite mindre äventyrlig och bloggandet kommer def bli bättre, hoppas jag.)

ville mest titta in för att säga detta, och att mina sommar varit helt underbar, har gjort så mycket att jag inte riktigt kommer kunna berätta allt för er. men jag gör väl en liteliten lista på en bråkdel av höjdpunkter och småsaker som har hänt:

- jag har sett håkan och gråtit så många glädjetårar
- jag har dansat i sommarregn
- jag har gråtit mitt i nätter
- jag har skrivit sjuttiosex sidor på mah project
- jag har kört massa bil på stora vägar (hjälp)
- jag har badat minst tjugo gånger
- jag har lärt känna nya människor
- jag har läst ut minst tio böcker
- jag har skrattat så magen krampat
- jag har varit på så många småäventyr
- jag har varit på Emmaboda
- jag har varit ute i ljumna augustinätter
- jag har badat näck mitt i natten
- jag har sommarjobbat
- jag har lärt mig så mycket
- jag har nästan aldrig varit hemma
- jag har fiskat kräftor
- jag har dansat tills solen gått upp
- jag har vrålat högt
- jag har åkt tre på en moppe
- jag har faktiskt levt

sextonårssommaren var bra.

HUR HAR ER SOMMAR VARIT? vad har ni gjort? vad har ni lärt er? vad ska ni göra till hösten?
snälla berätta. vill så gärna veta.

puss!

[tumblr-bild]

6 kommentarer:

 1. Min sommar har varit den bästa på länge. Förmodligen för att vädret har varit bäst mest h e l a tiden, men också för att jag har varit med om så mycket bra. Jag har cyklat genom sommarkvällar(och skriksjungit övertaggat), åkt på badäventyr, varit på läger, varit i grekland, varit i bästisens sommarstuga, ätit bär från trädgården, strosat runt i fulkläder, sommarjobbat på resturang(och varit så lycklig när de tidiga morgnarna var över efter tre veckor), köpt en sänghimmel, gjort en överraskningskväll för fina vänner, spelat in en musikvideo och skrattat jättemycket.
  Till hösten ska jag bara klä mig i sådant som gör att jag känner mig fin, sånt jag trivs i. Jag ska börja musikestet på gymnasiet och jag är liksom du helt i känslokaos, men jag antar att det lugnar ner sig när man tar det för givet.(att gå på gymnasiet alltså).

  Din blogg är mysig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. men ååh, låter som en himla fin sommar, med massa underbara saker.
   och ja, jag tror nog du har rätt. det blir nog lugnare ganska snart. och det blir säkert superbra, hihi.

   tack så himla MYCKET!

   Radera
 2. Låter som en himla bra sommar! Gymnasiet kommer gå finfint, jag var också supernervös första dagarna men man hittar snabbt in i alla rutiner och sen kan man bara få hänga med. Men all lycka till dig!
  (Gudars skymning så fin blogg du har ändå, har nog påpekat det någon gång innan men det är värt att poängtera igen.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. men åh, fina du, tack för pepporden!
   Och tacktacktack, din blogg är också superfin!
   Kram!

   Radera
 3. en lite sen kommentar kanske, men äh vad gör det. jag tyckte det var fint att läsa din sommarhändelselista så kanske du tycker det samma om min.
  min sommar var otroligt bra. jag hade inga förväntningar alls eftersom jag tänkte att sommaren förra året var oövervinnerlig, men jag hade så fel. jag har varit på 4 läger, varav 3 var barnläger, och barn är det bästa jag vet för jag är så lycklig bland dem. jag har fotograferat, cyklat sent på kvällen och ägt världen, träffat ofantligt många nya människor, lärt känna gamla bekanta bättre, ätit godaste glassen, varit på festival, sjungit och spelat piano, bott på ett helfinskt ställe i två veckor och lärt mig bättre finska, plockat och ätit bär, umgåtts med en massa vänner som jag nästan aldrig träffar under skolåret, och varit så.himla.lycklig bara. tack och hej och förlåt för en lite väl lång kommentar
  och så ett litet ps. du verkar va så himla fin och härlig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej gud, du behöver inte säga förlåt för liksom långa kommentarer är det bästa som finns! Din sommar verkar ha varit helt underbar åh, och jag hoppas att din höst blir lika fin. Puss fina du!

   Radera

skriv nåt fint så blir jag sockerdrickeglad