söndag 20 oktober 2013

tv-serier

Hej på er!

Eftersom att nu börjar dagarna bli kortare, kvällarna mörkare, löven rödare och plusgraderna kryper ner i sina små hålor. och liksom, på hösten är min favoritgrej att titta på tv-serier, så jag tänkte introducera er till mina favoritserier, ok? 1,2,3 kör:

Ally McBeal: alltså, ingen känner till Ally McBeal, men det är ungefär den konstigaste, roligaste, mest flummiga tv-serie någonsin. men också så himlahimla djup, romantisk, fin. för jag sitter och tittar och gråter floder och skrattar så jag får ont i magen. det handlar om en advokatbyrå fylld av helt underbara människor, och det är såsåså sevärt. indentifierar mig så jävla mycket med ally.

Bones: Jag vet att bones verkar b. men jag älskar det. alldeles för mycket, typ. jag älskar och älskar och älskar karaktärerna, allihopa. det här är ju ett kriminaldrama (eller vad det heter), och det är ganska mycket äckliga döda kroppar, mördare, slgasmål och en del sånt. en hel del vetenskap och asball teknik (vilket jag ser som något bra). men sedan är det ju personerna och deras relationer. jag är helt såld på booth och brennans will they/will they not- förhållande och angela och hodgins och åh alla fina vänskaper. det så himla spännande, roligt, djupt och känslofyllt. 

Friends: alla vet ju vad friends är, men liksom. jag tittade igenom alla tio säsonger på tre månader, och jag tittar om och tittar om och tittar om. för det är så roligt, för jag älskar rachel&ross och monica&chandler, jag avgudar phoebe. älskar allihopa. för jag vill också bo med rachel och monica och fika på central perk och bli kysst som ross kysser rachel, och vara kompis med dem. 
New Girl: för det är så extremt härligt, roligt och charmigt. för jag älskar zooey och jag älskar jess. för jag älskar nick och jess tillsammans. schmidt och cece. winston för han blir verkligen bara roligare och roligare. new girl är också bara så konstigt och roligt och flummigt så det finns inte.
Downton Abbey: Downton Abbey utspelar sig i england på 1920-talet ungefär, och handlar om en rik familj som bor på downton och tjänstefolket som arbetar där. det är framförallt så himla mysigt och så fina miljöer och kläder. det är massvis med drama, och det är väldigt underbart. mina favoritkaraktärer här, är sybil och anna (bates och anna är ju också såååå fina).
(okej, sedan älskar jag också vampire diaries, how i met your mother, hart of dixie, the mentalist, full house. se dem också).

och nu undrar jag alltså: vilka är era favoritserier? vad borde jag se?

puss!

4 kommentarer:

  1. se skins och top of the lake!

    SvaraRadera
  2. Freaks and geeks!! Dunderbra, töntig, rolig, mysig, höstig. Finns bara en säsong men den innehåller bland annat godbitar som en ung Jason Segel och James Franco. Helt klart sevärd!

    SvaraRadera
  3. Åh har faktiskt tänkt se den! Tack för tipset hihi

    SvaraRadera

skriv nåt fint så blir jag sockerdrickeglad