lördag 16 november 2013

waowaowaow

instagrambilder från usa, pga eh har ca 7000 kamerabilder från usa och har varken hunnit/pallat ta tag i det där än eheheheh. det var i alla fall den häftigaste resan i hela mitt liv, och nu har jag varit hemma ett tag och kommit in i sverigevardagen igen. det är bull.

på instagram heter jag emiliaminnie.

puss!

7 kommentarer:

 1. den är askul!! man får en lapp med en persons namn och klass och så ska man hitta den och döda den genom att skrika killer när man är tre meter ifrån, och springa och nudda med handen. samtidigt är det ju någon annan som ska försöka döda en själv. jag blev dödad idag, gick fem minuter tidigare från lektionen för att döda en person men jag hade inte satt på mig mina solbrillor och så, OCH DÅ KOM MIN MÖRDARE. blev så ledsen. men det var superkul ändå.
  det är ca 20 pers i en grupp, och när det bara är en person kvar i gruppen så ska den vara med i finalen. nu har nog de flesta grupper börjat få en vinnare tror jag. det är sjukt kul men förstör undervisningen lite med allt skolk och hoppa ut genom fönstret osv haha. men tycker absolut du kan tipsa din skola om den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. oh lord det låter så jääääääääääääääääävla kul hahaha! tänker def tipsa min skola om detta omg vill så gärna

   Radera
 2. fixa bilderna forihilvitte

  SvaraRadera
  Svar
  1. i'm on it, mellan plugg duvet mvh naturaren. NÄ MEN SERRI JAG GÖR SÅ GOTT JAG KAN DET ÄR SÅ FRKN MYCKET BILDER hahahha helt sick

   Radera
 3. Åh det ser ut som en härlig resa! Men hoppas att du har det lika bra här hemma i Sverige ändå! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh ja, det var det. bästa i mitt liv. Kram!

   Radera
 4. Dunderfina bilder!!

  Jag har precis startat en tävling på bloggen där du kan vinna 300 kr hos CaseApp för att designa ett snyggt skin/skal till din telefon, surfplatta eller dator. Skulle vara superkul om du ville delta! Kramis :)

  SvaraRadera

skriv nåt fint så blir jag sockerdrickeglad