måndag 8 april 2013

jag är sexton år, jag är platsen dom aldrig upptäckte

två eller fyra (beroende på hur man vill räkna) bilder från min sommarstuga från mars.

jag lyssnar på väldigt bra musik, taggar urban cone och räknar ner dagarna (ensiffrigt!!!!) till håkans nya, fixar mitt rum litegrann, tränar småbarn och redigerar belgien-bilder. jag gör lite annat också, men det är så ointressant.

förresten är dagarna väldigt, väldigt ljusa numera. man går hem från träningen sju och då är kvällssolen knappt gyllene utan bara så himla stark och vacker. man cyklar hem i bara vårjacka utanpå tjocketröjan, och utan vantar och man fryser inte. och himmelen är sådär kvällspastellig, och fåglarna sjunger sådär kvällsvackert, och det känns som att det mesta blir lättare (fast en del saker blir svårare och det är därför jag går ut på balkongen mitt i natten för att titta på stjärnorna och gråta så tyst jag kan). tror det är vår på riktigt, hörrni, och jag är abnormt nöjd med det. (skit i att det ska vara molnigt i veckan, tror inte på det förrän jag ser det).

vill ni se fler löderup-bilder förresten? mitt lilla paradis, min sommarstuga, där jag trivs. har massor av fina bilder därifrån så hojta isåfall.

vårpuss

p.s. detta är mitt hundrade inlägg, woho?

8 kommentarer:

 1. svar: längtar sååå! tack så mycket, kram!

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag älskar alla dina bilder. Och du verkar va så mysig

  SvaraRadera
  Svar
  1. men åh , tack för att du gjorde min dag! du verkar också himla mysig.

   Radera
 3. hur gör du så att bilderna ser ut som polarioder? Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag redigerar dem i picasa, och där finns polaroidram både på enkilda bilder och när du gör collage! bara att ladda ner hihi

   Radera

skriv nåt fint så blir jag sockerdrickeglad